Aan de koffie met Ank Bijleveld, minister van defensie

Samen voor elkaar

Op maandag 5 maart brengt minister van defensie, Ank Bijleveld, een bezoek aan Ede. Van 14:00 – 15:00 uur is ze te vinden in de CDA-campagnewinkel (Torenstraat 41, Ede).

Ank Bijleveld nodigt u van harte uit om met haar in gesprek te gaan. Heeft u vragen over haar plannen voor defensie? Bent u nieuwsgierig naar het werk van een minister? Hoe kijkt de minister aan tegen het zware en verantwoordelijke werk van onze militairen? Wilt u weten waar het extra geld voor defensie naartoe gaat? Deze en andere vragen kunt u onder het genot van een kop koffie aan Ank Bijleveld stellen.

Naast de meet and greet, gaat minister Bijleveld samen met wethouder Willemien Vreugdenhil en CDA-lijsttrekker, Jan Pieter van der Schans, op bezoek bij Rheinmetall. Rheinmetall is een Duits bedrijf dat gevestigd is op bedrijventerrein Kievitsmeent in Ede. Het bedrijf levert onderdelen voor defensiematerieel. Daarnaast zal de minister een korte rondleiding krijgen op de Kazerneterreinen. Nadat er jarenlang militairen verbleven op de Edese Kazerneterreinen wordt het nu omgebouwd tot een woonwijk. Het militaire erfgoed krijgt een nieuwe invulling.

Terug naar overzicht