CDA Ede

Samen voor elkaar

Tradities voortzetten door elkaar in het zonnetje te zetten! #samenvoorelkaar betekent #omziennaarelkaar

πŸ’š Het CDA heeft afgelopen weekend een aantal Edese vrijwilligers ‘in het zonnetje gezet’ door bij hen langs te gaan met een verse taart van Ambachtelijke bakkerij ten Veen en Bakkerij van Voorthuizen. Dit in het kader van onze jaarlijkse Valentijnsactie.

πŸ’š Anne-Jan Telgen en Marian van Roekel – Vreugdenhil zijn langs een aantal Lunterse vrijwilligers gegaan. Arnoud Verelst zet zich in voor de oudste bijenvereniging van Nederland, de Bakermat. Ook hebben zij Carla Bol bezocht. Zij is vrijwilliger voor het Lunterse initiatief ‘Happen en meer’ en organiseert fiets- en wandeltochten voor de liefhebber en het hele gezin. Hun laatste stop was bij ‘Notaris Pippeling en dingetje’. Zij vermaken al jaren jeugd (en de ouderen) rondom bijzondere dagen zoals de Oud Lunterse Dag.

πŸ’š Marije Komdeur en Arjan Boot hebben de Christelijke studentenvereniging Ichthus Ede met een taart verrast en bedankt voor hun verbindende activiteiten voor studenten en het omzien naar elkaar, ook in uitdagende tijden zoals deze. Verder hebben zij Bouke Boerrigter bedankt voor zijn inzet als taakveldleider binnen de Baptistenkerk Ede, Christien Verhoef die al jarenlang vrijwilligster is bij Atletiekvereniging Climax en het goede voorbeeld geeft door in haar leefomgeving plastic en afval op te ruimen, waar de gemeente dat niet doet. Zo zie je maar weer: de gemeente heeft de gemeenschap nodig! Als laatste hebben zij Ab en Fenna Fleer bedankt voor hun vele activiteiten als vrijwilligers. Of dit nu bij de ijsvereniging, het ziekenhuis of het Toon Hermans Huis is. Onmisbaar.

πŸ’š Als laatste hebben wij ook vrijwilligers in de buitendorpen Harskamp en Otterlo willen bedanken. Mark Obbink en Evert Jan Slootweg bedankten Jan Morren en Linda Vellinga. Jan is initiatiefnemer en deelnemer van de natuurwerkgroep De Zanding. Met maar liefst 25 vrijwilligers verzorgen zij al jarenlang het natuur- en landschapsbeheer. Linda zet zich samen met de andere vrijwilligers van #Harskampsbelang in voor de leefbaarheid van Harskamp.

Mooi om te zien en te delen wat een verscheidenheid er bestaat onder al het vrijwilligerswerk hier in Ede. Op deze ‘Valentijnsdag’ bedanken wij alle vrijwilligers van Ede voor het omzien naar elkaar. Graag tot volgend jaar!

▢️ Benieuwd naar wat het CDA Ede in haar verkiezingsprogramma schrijft over de waarde van tradities, verenigingen en vrijwilligers? Of heb je ideeΓ«n, klik dan op de volgende link en ‘swipe’ naar pagina’s 17 t/m 21!
https://ift.tt/5tfNPyF

Klik hier om verder te lezen op Facebook..

Terug naar overzicht