CDA Ede

Samen voor elkaar

Tradities voortzetten door elkaar in het zonnetje te zetten! #samenvoorelkaar betekent #omziennaarelkaar

💚 Vandaag was de top 12 van het CDA Ede al vroeg in de benen. Onze jaarlijkse ‘Valentijnsactie’ bracht ons weer door heel Ede. En met veel plezier! Misschien dat je in de wijk waar je woont of in het centrum op enig moment zelfs wel wat ‘groene jasjes’ hebt waargenomen. Met taarten van Ambachtelijke bakkerij ten Veen onder de armen hebben wij vandaag een aantal vrijwilligers willen bedanken voor hun onmisbare en belangeloze inzet voor de ander. En dat deden wij terwijl het zonnetje scheen.

💚 Misschien dat jij vandaag of de afgelopen dagen ook weer hebt gezien, dat het zonlicht al dat mooi en goed is met een glans onder de aandacht brengt.

💚 Wie zijn dan deze vrijwilligers? We trappen af met Jan van den Berg en Dorine van den Berg van Toko Neba en Gosse Koolstra.
De eerste twee maken zich sterk voor kinderprojecten in Indonesië via hun winkel in Indonesisch handwerk en Gosse zet zich in voor hulp aan Roemenië. Wethouder en lijsttrekker Jan Pieter Vd Schans en onze Joan En Peter van Kesteren gingen bij hen op bezoek om hun te bedanken voor deze inzet.

💚 Monique Emmen en Iwan van den Berg gingen samen op stap om Bennekomse vrijwilligers Gilbert Meurs, Marian van Hunen en Gijs Aartsen te bedanken! Allen vrijwilligers op tal van plekken. Gilbert zet zich als voorzitter in voor de Edese Heideweek, Marian is onder meer mantelzorger GGD-vrijwilliger en Gijs (‘mr VV Bennekom’) maakt zich sterk voor de voetbalvereniging!

▶️ Benieuwd naar wat het CDA Ede in haar verkiezingsprogramma schrijft over de waarde van tradities, verenigingen en vrijwilligers? Of heb je ideeën, klik dan op de volgende link en ‘swipe’ naar pagina’s 17 t/m 21!

https://ift.tt/fxLdvKV

Klik hier om verder te lezen op Facebook..

Terug naar overzicht