CDA Ede zet vrijwilligers in het zonnetje

Samen voor elkaar

Voor de vijfde keer op rij zette het CDA Ede tijdens Valentijnsdag Edese vrijwilligers in het zonnetje. Vijftien mensen werden verrast met een taart.

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de samenleving, vindt het CDA. Op de sportvereniging, in de kerk, op scouting of in de wijk: overal zijn ze te vinden. De vrijwilligers die verrast werden, zetten zich dan ook op verschillende wijze in: van Sportclub De Reehorst, de Zwerfafvalbrigade, Poppodium Ede, KenHem, De Goede Herderkerk tot de Oud Luntersedag.

Een van hen is Kees Hoogendoorn: hij is actief voor het wijkplatform KenHem, genomineerd voor Appeltjes van Oranje. We zijn blij met zijn mooie werk voor de wijk. Ook Jenny Methorst werd verrast met een taart: ze is al jaren vrijwilliger bij de Oud Luntersedag en betrokken bij de organisatie van de kerstmarkt in Lunteren.

Zo zien de helden van de Edese samenleving eruit”, aldus lijsttrekker Jan Pieter van der Schans. “Het CDA staat voor een sterke samenleving. Vrijwilligers zijn hierbij enorm belangrijk. Met deze actie willen we voor alle vrijwilligers in de gemeente Ede onze waardering uitspreken.’’

Kijk ook op onze Facebookpagina om te zien wie allemaal beloond zijn met een lekkere taart: Facebook album Valentijnsactie 2018

Terug naar overzicht