Irene van de Voort stopt als raadslid

Samen voor elkaar

Op 11 januari 2018 neemt Irene van de Voort afscheid van de gemeenteraad van Ede. In 2014 is zij in de raad gekozen en heeft de raadsperiode 2014-2018 op twee maanden na volbracht. Irene van de Voort: “Het CDA is een mooie partij waar ik mijn boerenei altijd goed kwijt kon. Met de invoering van de fosfaatrechten is er teveel ruimte gekomen tussen het standpunt van het landelijke CDA en mijn persoonlijke opvattingen. Dat is ook de reden geweest dat ik eerder heb aangegeven geen plaats op de CDA-Ede lijst voor 2018 te ambiëren’’. Jan Pieter van der Schans: ‘’Ik kijk terug op een hele mooie periode met Irene van de Voort als raadslid van de gemeente Ede namens het CDA. Het is jammer dat ze stopt. Tegelijkertijd respecteer ik haar besluit. Politiek gaat over je eigen opvattingen, die moet je altijd trouw blijven. Omdat Irene stopt als raadslid zal er op 11 januari een nieuw raadslid namens het CDA worden geïnstalleerd’’.

Terug naar overzicht