Mark Obbink geïnstalleerd als raadslid

Samen voor elkaar

Mark Obbink is terug als raadslid! Donderdagavond werd hij geïnstalleerd als CDA-raadslid voor de gemeente Ede. Hij vult de plek in die vrij kwam nadat Jan Pieter van der Schans onlangs als wethouder aan de slag ging.

Arena
Mark is geen onbekende voor en in de gemeenteraad. Hij was raadslid tot 2018, daarna bleef hij actief als fractievolger. En nu mag hij weer de raad in! Hoe is dat voor hem? “Dat voelt als vertrouwd thuis komen. Deze overstap als gemeenteraadslid naar de arena van de Edese politiek is meer dan welkom!”

Ruimte
In die arena kun je van alles aan Mark overlaten. Hij woont met zijn vrouw en twee kinderen in Ede en werkt als ruimtelijk planvormer bij het Kadaster. Zijn kennis en kunde kan hij uitstekend inzetten bij diverse vraagstukken die met ruimte te maken hebben. “Ik werk onder andere graag mee aan een heldere koers en keuzes voor het buitengebied,” vertelt Mark. “Dat geldt ook voor de uitvoering van wijk- en buurtinitiatieven. Daarnaast wil ik me graag inzetten voor voldoende en betaalbare woningen.”

Duizendpoot
Bijzonder genoeg vindt Mark ook nog tijd voor ontspanning en creativiteit. “Ik ben met groene vingers geboren en ontspan door tuinieren, lezen en het maken van mijn eigen ontwerpen. Daarnaast heb ik mijn lief(de) in Szeklerland gevonden (Marks vrouw Agnes komt uit deze streek in Roemenië, red.), waarmee ik ook elke dag mijn ‘voordeel’ doe.”

Samen
Ede kan op Mark rekenen. “We leven in een zorgzame gemeente. Laten we dat koesteren en samen plannen maken voor een mooie toekomst.”

Terug naar overzicht