Themabijeenkomst CDA Ede – een toekomstbestendige agrarische sector

Samen voor elkaar

Het kan u niet ontgaan zijn: er is van alles aan de hand in en om de agrarische sector. Sommige ontwikkelingen zijn al jaren aan de gang, maar het stikstofdossier lijkt als een katalysator te werken en brengt allerlei belemmeringen, ambities én emoties aan de oppervlakte. Daarbij is het de hoogste tijd voor onze lokale algemene ledenvergadering! Het leek ons goed en zinvol om deze twee zaken te verenigen.

Een toekomstbestendige agrarische sector
Daarom nodigen we u van harte uit voor een algemene ledenvergadering van het CDA in Ede. We hopen elkaar te ontmoeten en over CDA-zaken van gedachten te wisselen, deze avond in het bijzonder over hoe wij een toekomstbestendige agrarische sector voor ons zien. Gelders CDA-gedeputeerde Peter Drenth en Tweede-Kamerlid Jaco Geurts zijn bij ons te gast om ons bij te praten over dit onderwerp op provinciaal en landelijk niveau.

Komt u ook?!
Datum: Maandagavond 16 december
Aanvang: 19.00 uur
Eindtijd: 21.45 uur
Locatie: Kulturhus De Hooge Valk
Adres: Hoge Valkseweg 52-A Lunteren/De Valk
We hopen op uw komst; van harte welkom! En nodig ook gerust mensen in uw omgeving uit die geïnteresseerd zijn in het onderwerp van deze avond. Aanmelden is niet nodig.

Namens het bestuur,
Elze Onnink-Bent, voorzitter

Terug naar overzicht